查看完整版本: 暑期功課.....

◆×_男`N 2009-7-10 18:54

暑期功課.....

今年竟然有功課做.......

唉,本來夏令唔洗返係一件開心既事,

不過間接咁增加左功課= =,連理組都要做歷史功課!!!!!

對上幾年都無既(我唔清楚係未班班都唔洗,唔係既話話我知)

總知慘啦-.-:111:

呢個係升中五既暑期作業目錄 [url]http://www.choikou.edu.mo/bbs/forumdisplay.php?fid=224[/url]

[[i] 本帖最後由 ◆×_男`N 於 2009-7-10 18:57 編輯 [/i]]

└☆Cynthia★→ 2009-7-10 19:57

理組唔晒做歷史功課,,,

如果要做,真係無天理。

Alan_N 2009-7-10 21:57

咁究竟點分,文做邊D,理做邊D?
重有個讀書報告,痴線架..
即係中,英,數,物,化,歷有齊..
只係重有生物無..

◆×_男`N 2009-7-10 23:36

我已經SD左E-CLASS比阿SIR問佢係未要做晒,
以家等回復:110:

Alan_N 2009-7-10 23:39

回覆 #4 ◆×_男`N 的帖子

好,就等你回覆

◆×_男`N 2009-7-11 16:43

唉- -
到以家仲未回復我:111:
仲話老師每日規定要睇一下E-CLASS- -"

└☆Cynthia★→ 2009-7-11 17:19

可能你問的,,連老師答都唔想答,,

so佢咪無覆你,,

◆×_男`N 2009-7-11 17:45

小心駛得萬年船- -
做多做少都唔好啦,
問清楚好D~~~~~:110:

whoami? 2009-7-13 23:47

...中四有生物科...的ma- -

Alan_N 2009-7-13 23:50

邊個讀中四?個個唔係升中五就中六架啦..

└☆Cynthia★→ 2009-7-13 23:59

你咁大口氣,,

不幸運的就留在中四了,,

Alan_N 2009-7-15 10:47

但係大部份人係咁嘛

└☆Cynthia★→ 2009-7-15 11:03

你有無做過D作業啊?

我印晒,,成疊紙咁厚,,

見到都唔想做,,

Alan_N 2009-7-15 11:25

要印出黎架咩?唔係就係個file上面做炸咩?

◆×_男`N 2009-7-15 11:51

暑假網上作業操作指南:

致各位同學:暑假漫長,輕鬆遊玩之餘,請不要荒廢了學業,
學校現按照各年級各學科佈置暑假作業,鼓勵各位有志各學的同學去做,
對於完成暑假作業的同學,[color=Red]各科將有加分等鼓勵措施予肯定[/color],
而[color=Red]升中五及中六理組班[/color]的同學請特別注意,[color=Red]暑假作業中的物理,化學部分練習[/color],是你們[color=Red]必須完成[/color]的.

咁係未表示未必要做,不過做左加分??

[[i] 本帖最後由 ◆×_男`N 於 2009-7-15 11:55 編輯 [/i]]

Alan_N 2009-7-15 14:59

你話物理,化學部分練習必須完成.其他係咪唔洗做?

◆×_男`N 2009-7-15 15:08

張紙係咁寫,應該係掛= =

Alan_N 2009-7-15 15:21

==邊張紙?

◆×_男`N 2009-7-15 16:38

拎成績表果日未有三張紙比你既- -
其中一張係關於暑假作業- -

Alan_N 2009-7-15 18:24

[img]http://i29.tinypic.com/25rcf4h.jpg[/img]
頁: [1] 2
查看完整版本: 暑期功課.....
新世族論壇 重要聲明 ☞ 本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,本論壇對所有留言的真實性、完整性及立場等,不 負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自 行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言, 若讀者發現有留言出現問題,請以最快方式通知任何一位壇主。本論壇有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言, 同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。☜